Vejmrda - regionální Krkonošská restaurace s vlivy 21.století

Otevírací doba

Středa – Sobota
11:30 – 14:30
17:00 – 22:00

Neděle
11:30 – 16:00

Kde nás najdete

Dolní Předměstí 96
541 01 Trutnov

Zavolejte nám

Otevírací doba

Středa – Sobota
11:30 – 14:30
17:00 – 22:00

Neděle
11:30 – 16:00

Kde nás najdete

Dolní Předměstí 96
541 01 Trutnov

Zavolejte nám

O nás

Manifest Vejmrdy najdete zde.

Naši zakladatelé jsou David Suk a Tomáš Levý, více o nás si můžete přečíst níže

Celý náš tým najdete zde.

O nás

Manifest Vejmrdy najdete zde.

Naši zakladatelé jsou David Suk a Tomáš Levý, více si můžete přečíst níže

Celý náš tým najdete zde.

zakladatel

david Suk

„Jsem Podkrkonošský rodák a gastro je moje celoživotní srdcovka. Rád během servisu bavím naše hosty, protože Vejmrda pro nás není „jen“ restaurace, je to naše radost, kterou se nám doufám daří přenášet i na vás.“

Zakladatel

Tomáš levý

„Po více jak 18ti letech jsem se z cest napříč nejen Českou republikou vrátil na rodnou hroudu a společně s naším týmem se snažíme na vaše talíře předávat naše nadšení a zkušenosti.“

zakladatel

david Suk

„Jsem Podkrkonošský rodák a gastro je moje celoživotní srdcovka. Rád během servisu bavím naše hosty, protože Vejmrda pro nás není „jen“ restaurace, je to naše radost, kterou se nám doufám daří přenášet i na vás.“

zakladatel

TOMÁŠ LEVÝ

„Po více jak 18ti letech jsem se z cest napříč nejen Českou republikou vrátil na rodnou hroudu a společně s naším týmem se snažíme na vaše talíře předávat naše nadšení a zkušenosti.

Náš tým

Většina z nás pochází z Trutnovska a tak máme blízko ke zdejší kuchyni a historii. 

Jelikož je Vejmrda naše srdcovka, věříme, že základem dobrého jídla je kromě skvělých surovin také pohodová nálada v týmu, která se pak odráží v celé naší restauraci. 

kuchyňE

Lenka

Dlouholetý parťák, který neustále profesně roste.

Martin

Věčný kliďas a poctivák.

Jirka - Džordž

Krkonošský patriot, velký parťák a slyší jen na přezdívku Džordž 🙂

Nikol

Posila z jižní Moravy, ženská hybná síla naší kuchyně.

servis

Andy

Skoro inventář celé firmy.

Terezka

Parťák (nejen) na víkendy nás se svou rodinou zásobují v sezoně skvělou zeleninou, bylinkami a dalšími rostlinkami.

Lenka

Naše parťačka (nejen) přes pastelky 🙂

Anet

Věčný úsměv čivavy v celém provozu.

Manifest vejmrdy

V rámci každé práce je třeba věřit v určité hodnoty. Tady jsou ty naše.

Respekt k produktu
S každou surovinou vstupující do naší restaurace je zacházeno s úctou a je zajištěno, že její podstata se nezmění.

Techniky
Uzení, opékání na dřevěném uhlí, kvašení a marinování. Šetrné tepelné úpravy, zrání masa a další techniky, provázející nás denní rutinou.

Chutě
Pracujeme bez přílišného míchání chutí. Jídla, která se objevují v menu jsou koncipována se zaměřením na původ a tradice… jsme prostě restaurace v Podkrkonoší a to uvidíte (poznáte) i na talíři.

Tradice
Tak, jak jsme tvořili jméno naší restaurace, tak jsme tvořili například i oblečení personálu, které se inspirovalo našim regionem, konkrétně krkonošským krojem.