Středa – Sobota
11:30 – 14:30
17:00 – 22:00
Neděle
11:30 – 16:00
Dolní Předměstí 96
541 01 Trutnov
Středa – Sobota
11:30 – 14:30
17:00 – 22:00
Neděle
11:30 – 16:00
Dolní Předměstí 96
541 01 Trutnov
Manifest Vejmrdy najdete zde.
Naši zakladatelé jsou David Suk a Tomáš Levý, více o nás si můžete přečíst níže.
Celý náš tým najdete zde.
Manifest Vejmrdy najdete zde.
Naši zakladatelé jsou David Suk a Tomáš Levý, více si můžete přečíst níže.
Celý náš tým najdete zde.
„Jsem Podkrkonošský rodák a gastro je moje celoživotní srdcovka. Rád během servisu bavím naše hosty, protože Vejmrda pro nás není „jen“ restaurace, je to naše radost, kterou se nám doufám daří přenášet i na vás.“
„Po více jak 18ti letech jsem se z cest napříč nejen Českou republikou vrátil na rodnou hroudu a společně s naším týmem se snažíme na vaše talíře předávat naše nadšení a zkušenosti.“
„Jsem Podkrkonošský rodák a gastro je moje celoživotní srdcovka. Rád během servisu bavím naše hosty, protože Vejmrda pro nás není „jen“ restaurace, je to naše radost, kterou se nám doufám daří přenášet i na vás.“
„Po více jak 18ti letech jsem se z cest napříč nejen Českou republikou vrátil na rodnou hroudu a společně s naším týmem se snažíme na vaše talíře předávat naše nadšení a zkušenosti.
Většina z nás pochází z Trutnovska a tak máme blízko ke zdejší kuchyni a historii.
Jelikož je Vejmrda naše srdcovka, věříme, že základem dobrého jídla je kromě skvělých surovin také pohodová nálada v týmu, která se pak odráží v celé naší restauraci.
Dlouholetý parťák, který neustále profesně roste.
Věčný kliďas a poctivák.
Krkonošský patriot, velký parťák a slyší jen na přezdívku Džordž 🙂
Posila z jižní Moravy, ženská hybná síla naší kuchyně.
Skoro inventář celé firmy.
Parťák (nejen) na víkendy nás se svou rodinou zásobují v sezoně skvělou zeleninou, bylinkami a dalšími rostlinkami.
Naše parťačka (nejen) přes pastelky 🙂
Věčný úsměv čivavy v celém provozu.
V rámci každé práce je třeba věřit v určité hodnoty. Tady jsou ty naše.
Respekt k produktu
S každou surovinou vstupující do naší restaurace je zacházeno s úctou a je zajištěno, že její podstata se nezmění.
Techniky
Uzení, opékání na dřevěném uhlí, kvašení a marinování. Šetrné tepelné úpravy, zrání masa a další techniky, provázející nás denní rutinou.
Chutě
Pracujeme bez přílišného míchání chutí. Jídla, která se objevují v menu jsou koncipována se zaměřením na původ a tradice… jsme prostě restaurace v Podkrkonoší a to uvidíte (poznáte) i na talíři.
Tradice
Tak, jak jsme tvořili jméno naší restaurace, tak jsme tvořili například i oblečení personálu, které se inspirovalo našim regionem, konkrétně krkonošským krojem.